Brownie

braunie

…a little chocolate temptation 

IMG_8887_iNNa1

products needed:

  • 145 g milk chocolate
  • 260 g butter
  • 4 eggs (at room temperature)
  • 250 g of sugar
  • 140 g of flour
  • 140 g hazelnuts
  • 1 pinch of salt
  • vanilla

– Butter and chocolate are melted in a water bath
– Beat the eggs and sugar over a water bath until a thick cream
– Add the chocolate twice to eggs, stirring constantly
– Put the sifted flour and chopped hazelnuts
– Pour mixture into greased and floured tray
– Bake in a preheated 200 degrees oven for 20 minutes

необходими продукти:

  • 145 г  млечен шоколад
  • 260 г краве масло
  • 4 яйца
  • 250 г захар
  • 140 г брашно
  • 140 г лешници
  • 1 щипка сол
  • ванилия

– Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня
– Разбивате яйцата със захарта на водна баня, до получаването на гъст крем
– Прибавяте Шоколадът на два пъти към яйцата, като се бърка непрекъснато
– Слагате пресятото брашно и нарязаните лешници
– Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава
– Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20 минути

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s