Пилешки пълнени пържоли мариновани с джинджифил

chicken.2

CHICKEN STUFFED CHOPS MARINATED WITH GINGER, BAKED WITH PARMESAN

Необходими продукти

  • пилешки пържоли от бут
  • джинджифил – на вкус – нарязан на тънки шайби
  • лук – 2 глави на едро нарязан
  • соев сос
  • кисели краставички
  • клечки за зъби

Мариноваме пилешките пържоли със лук, джинджифил и соев сос. Така престояват няколко часа или си ги приготвяме от предишната вечер. След като сме готови вземаме киселите краставички и за всяка пържола слагаме по една кисела краставичка вътре. Завиваме пържолите и затваряме с клечки за зъби за да стане като руло. Слагаме в тава, като маринатата си я сипваме вътре ако е нужно добавяме малко вода, вино или бира. Печем на 200-250 градуса. След като се изпекат поръсваме с пармезан и запичаме още за 5 мин. Готови сме. Поднасяме със картофено пюре например.  

 Ingredients

  • chicken steak 
  • ginger – to taste – cut into thin slices 
  • onion – 2 cloves of coarsely chopped 
  • soy sauce 
  • pickles 
  • toothpicks

Marinate chicken steak with onions, ginger and soy sauce. So stay a few hours or prepare them the previous evening. Once you are ready take the pickles and each steak put in a pickle inside. Envy steaks and close with a toothpick to make a roll. Put in a baking dish , and pour marinade her inside if necessary add a little water , wine or beer. Bake at 200-250 degrees. Once baked sprinkle with parmesan cheese and bake for another 5 minutes Ready. Serve with mashed potatoes, for example.


chicken

chicken.2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s